Powered by Blogger.

MENGAPA GLOBALWAVEGOLD?


Kenapa Anda Harus Melabur di GWG?

Mungkin ini menjadi soalan utama anda kerana sejak pertama kali web ini bertujuan untuk sharing maklumat tentang pelaburan emas. terus apa hubungannya dengan pelaburan di Global Wave Gold Corporation? Jawapannya mudah, kita bergabung di GWG untuk memiliki emas yang banyak. Andapun sudah mengerti tentang pentingnya memiliki emas yang banyak. Namun, bagaimana anda boleh membeli emas secara konsisten tanpa menunggu harga emas untuk turun. Dengan pelaburan yang menawarkan keuntungan besar seperti di GWG, anda boleh menggunakan keuntungan tersebut untuk membeli emas.

Apa yang ditawarkan oleh GWG?

Dengan melabur di GWG, anda akan mendapat 2 keuntungan:

* Keuntungan 10-15% setiap 25 hari
* Modal trading sebanyak 50% dari jumlah pelaburan anda. Modal ini boleh anda mainkan di pasaran wang untuk menghasilkan lebih banyak keuntungan.

Keuntungan yang ditawarkan oleh GWG memang sangat menarik. Bayangkan, dengan hanya pelaburan sebanyak RM35K  anda boleh menghasilkan keuntungan RM3000 setiap 25 hari. Jika anda boleh menjalankan trading, anda akan dapat penambahan 20% - 50% lagi (Standard TEAM saya dalam menjalankan trading).
Selain dari keuntungan pasif, anda juga boleh menjalankan perniagaan di GWG. Anda boleh menghasilkan keuntungan sehingga RM400K sebulan biarpun anda BERMULA dengan hanya bermodalkan USD500(RM1750) sahaja.

Kenapa Anda PERLU Melabur di GWG?

Anda mungkin banyak mencari peluang pelaburan yang mirip dengan GWG. & bertanya apa keistimewaan @ kelebihan GWG? Saya punya alasan kenapa saya memilih GWG kerana yang PASTI GWG lebih mantap dari peluang pelaburan yang lain. GWG memberikan bukti yang ia memang sebuah syarikat broker yang LEGAL (saya tidak sanggup tanggung risiko wang saya lebur). Berikut adalah bukti-bukti yang GWG memang peluang pelaburan yang mantap:

* Modal pelaburan di GWG tidak boleh ditarik-Jika anda hitung keuntungan pelaburan anda di tahun pertama, hanyalah 40% saja. Kerana di GWG modal tidak boleh ditarik. Ini adalah satu yang boleh diterima  akal. Anda benar-benar menikmati keuntungan selepas anda break even (setelah bulan ke 8). Layaknya anda melabur di sebuah perniagaan, pasti memerlukan tempoh untuk balik modal. Jadi keuntungan di GWG memang realistik. Saya sudah melihat banyak peluang pelaburan yang lain yang keuntungannya sangat tidak realistik yang akhirnya menjadikan pelabur sebagai mangsa kerana syarikat sudah tidak mampu membayarnya.

* Menggunakan Platform Metatrader 4 - Penggunaan platform metatrader 4 merupakan satu bukti yang kukuh bahawa Global Wave Gold Corporation merupakan suatu entiti yang legal. Global Wave Gold Corporation mempunyai lesen dari Metaquotes (supplier metatrader 4) dan lesen ini hanya diberikan setelah perjanjian ditandatangani (bukti kukuh yang Global Wave Gold Corporation bukan syarikat yang rekaan).

Read more...

  © templates by blogtemplates.com 2013

kembali ke atas